Restaurangav Robert LagerströmBearded Rabbit är ett av många småbryggerier med egen bar i GöteborgUtbudet av taprooms har exploderat – Therese och Fredrik driver ett av dem.
Restaurangav Robert LagerströmHär är 18 taprooms och bryggeribarer i Göteborg med omnejdGP:s ölskribent Robert Lagerström guidar till 18 taprooms att besöka.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Barabicu i GöteborgRestaurangens styrka är inte maten, det är miljön, personalen och baren.
Två Dagarav Marie OskarssonFrån bubbel till rött – åtta goda alkoholfria viner på SystembolagetMånga viner utan alkohol är söta och tillgjorda, men det finns lyckade alternativ.
Två Dagarav Marie OskarssonMåste Systembolaget vara bäst på alkoholfritt?Något skaver när alkoholmonopolet storsatsar på alkoholfri dryck.
Restaurangav Kalle WannerskogSå tillagas den klassiska rätten maqlobeh på restaurang SilvisPalestinska familjekrogen har blivit något av en institution i Göteborg.
Restaurangav Hilma LundwallRestaurangerna som är bäst på alkoholfritt i GöteborgMer än läsk och vatten – GP listar restaurangerna med ett riktigt vasst utbud.
Restaurangav Hilma LundwallSå tar Vrå, Project och Carbon fram sina alkoholfria dryckerVilma Hinnerson: ”Vi använder mycket skalrester och sådana saker från köket.”
Två Dagarav Karin FridSigfrid Billgren kommer ut som konstnärValet att bli konstnär lika oplanerat som när han blev E-Types turnéledare.
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Brasserie Isabelle i GöteborgDet blir för anonymt när brasseriet på Teatergatan vill passa alla.