Prisrekord, kritik och nya regler på Guldbaggegalan

Nooshi Dadgostar vill porta Israel från ESC, fuskmisstankar mot Fröken Snusk, rikare blir rikare och Love is blind Sverige.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist sammanfattar läget efter tågolyckan utanför Uddevalla igår, där en lokförare omkom när tåget krockade med en lastbil som fastnat på spåret.

Hon pratar också om att Nooshi Dadgostar vill att Israel ska stoppas från att delta i årets Eurovision Song Contest, som sänds från Malmö i maj.

Fanny Wijk pratar om DN:s uppgifter att det finns misstankar om streamingfusk mot flera låtar av Fröken Snusk, vilket ska vara anledningen till att ett antal låtar plockats bort från Spotify.

Hon berättar också om att världens fem rikaste blivit ännu rikare och att 75 procent av Frankrikes restaurangmat är fabrikstillagad.

ANNONS

Sen går vi igenom pratar gårdagens Guldbaggegala med filmkritiker Maria Domellöf-Wik och pratar om Love is blind Sverige med reporter Nina Morby.

LÄS MER:Pendeltåg och lastbil i olycka

LÄS MER:Trafikverket: Kommer ta flera veckor att återställa

LÄS MER:Vänsterns Nooshi Dadgostar: ”Stoppa Israel i Eurovision”

LÄS MER:Fröken Snusk stängdes av för misstänkt fusk

LÄS MER:Punkiga ”Paradiset brinner” är en värdig Guldbaggevinnare

LÄS MER:”Love is blind” – en mörk studie i attraktionens väsen

LÄS MER:Alexandra från Göteborg är med i ”Love is blind”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS