Nyhetsshowen 9 mars • Gäst: Lars Backström, vd Västtrafik

Programledare: Kalle Berg och Linnea Rönnqvist.

ANNONS
|

Kalle Berg pratar om Vänsterpartiets krav på ett pristak för mat. Finansministern Elisabeth Svantesson och vissa nationalekonomer tycker att det är en dålig idé. Han ger oss också en uppdatering om kyrkobråket i Ucklum – nu berättar prästen själv om sin upplevelse.

Linnea Rönnqvist berättar om den senaste tidens våldsdåd mot anhöriga till gängkriminella i Stockholmsområdet. Polisen förbereder sig nu för att fler kriminella kan komma att hoppa av.

Västtrafiks vd Lars Backström gästar! Vi pratar om snökaoset tidigare i veckan, kontrollanternas nya uniformer och vad tycker han om idén om en avgiftsfri kollektivtrafik?

Dessutom: Robert Laul om att IFK sparkat Mikael Stahre, årets kvinnor enligt expressen och stormflaggan hissades på kungliga slottet.

ANNONS

LÄS MER:V vill se stopp för högre matpriser

LÄS MER:Polisen efterlyste sonen – sedan sköts pappan

LÄS MER:Man sköts till döds i bostad – familjen anmäler åklagare

LÄS MER:Biljettkontrollanterna får nytt utseende – vita kepsarna skrotas

LÄS MER:Många inställda bussar under snöovädret – ”Säkerheten går först”

LÄS MER:Mikael Stahre lämnar IFK Göteborg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS