Nyhetsshowen 30 oktober • Gäst: Isabell Schierenbeck

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk

ANNONS

Varför ställde vi egentligen om klockan igen? Skulle vi inte sluta med det? Kalle Berg berättar om var vi ligger i avskaffandet av sommartid.

Fanny Wijk pratar om att flygplatsen i Dagestans huvudstad Machatjkala stormades av en mobb som enligt uppgifter letade efter judar då ett plan från Israel landat på flygplatsen. Hon pratar också om att hotbilden mot judar i Sverige förvärrats under de senaste veckorna enligt polisen.

Programmet gästas av Isabell Schierenbeck, professor I statsvetenskap. Hon pratar om konflikten mellan Israel och Hamas och hur den påverkar den israeliska inrikespolitiken och i synnerhet landets premiärminister Benjamin Netanyahu.

ANNONS

Dessutom i bakvagnen: Stor stöld av BH:ar, söta räven som leker med barn och spring som om en zombie jagade dig i Lund.

LÄS MER:I natt ställdes klockorna om till vintertid

LÄS MER:Flygplats i Dagestan stängs efter stormning

LÄS MER:Många gripna efter Gazaupplopp i Dagestan

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS