Nyhetsshowen 2 maj • Gäst: Hannah Zahr om förlossningsgranskning

Programledare: Linnea Rönnqvist och Ina Lundström.

ANNONS
|

Pugh Rogefeldt gick bort igår efter en tids sjukdom. Ina Lundström pratar om en artist som på många sätt varit en föregångare i musiksverige med sitt experimenterade med allt från progg och rock till schlager och vikingarock(!).

Linnea Rönnqvist pratar om att Elsa Widding nu lämnar Sverigedemokraterna och blir politisk vilde i riksdagen. Bakgrunden är att hon menar att SD inte backat upp henne efter den hårda kritik hon fått från bland annat liberala politiker, efter att hon medverkat på en konferens med konspirationsteoretiker för några veckor sedan.

Och så kommer Hannah Zahr, redaktör för GP:s ganskning Det svenska kejsarsnittet och sammanfattar reaktionerna som kommit efter den senaste veckans publiceringar.

ANNONS

LÄS MER:Pionjären Pugh Rogefeldt svängde både hårt och fritt

LÄS MER:Elsa Widding lämnar Sverigedemokraterna

LÄS MER:Klinikernas egna enkätsvar – därför beviljas inte snitt

LÄS MER:Professorn: ”Finns inga fördelar med att födas med kejsarsnitt”

LÄS MER:Förlossningsläkaren: ”Att neka ett kejsarsnitt är förmynderi”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS