Nyhetsshowen 19 september • Gäst: Johan Hilton om läskrisen bland unga

Programledare: Fanny Wijk och Linnea Rönnqvist.

ANNONS
|

Fanny Wijk pratar om att den brittiske komikern, skådespelaren och numera wellnessinfluencern Russell Brand anklagas för övergrepp av flera olika kvinnor.

Hon berättar också om att den franska matvarujätten Carrefour nu börjat märka ut varor i affärer som blivit mindre i inflationens spår.

Linnea Rönnqvist går igenom nya turer gällande den spanska damlandslaget i fotboll. 15 spelare har blivit uttagna till Nations League-matchen mot Sverige på fredag, trots att de sagt att de planerar att bojkotta matchen.

Och så kommer GP:s kulturchef Johan Hilton och berättar varför han gjort gemensam sak med fem andra kulturchefer i ett upprop mot läskrisen bland unga.

ANNONS

Dessutom: Försvunnet stridsplan efterlyst, mystiskt hål var inte meteorit, tonårs-AI depressiv och narcissistisk efter TikTok-konsumtion.

LÄS MER:Russell Brand polisanmäld – ställer in turné

LÄS MER:Russell Brand sparkas av agentur

LÄS MER:Russell Brand anklagas för sexuella övergrepp

LÄS MER:Flera världsmästare uttagna till matchen mot Sverige – mot sin vilja

LÄS MER:Hermoso anklagar förbundet inför Sverigematchen

LÄS MER:Sex kulturchefer i upprop mot läskrisen: Här är våra tre krav

LÄS MER:Skolministern bjuder in kulturchefer

LÄS MER:Skolbibliotekariens dagbok – så ser Sofia Larssons vecka ut

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS