Larmet: Sluta larma om Golfströmmen

Aleksej Navalnyj är död, konflikten kring förlossningsvård och husockupant i solen

ANNONS

Kalle Berg pratar om att den ryska oppositionspolitikerns Aleksej Navalnyj är död och vad vi vet om vad som skett. Mycket är fortfarande höljt i dunkel kring dödsorsaken. Kalle rapporterar också om att miljardären Roger Akelius köp i skolkoncernen Academedia nu hävs efter att det rört upp känslor bland aktieägare i koncernen.

Fanny Wijk pratar om att svenska forskare larmar: Sluta larma! Så säger de om en forskningsrapport som kom i förra veckan kring att Golfströmmen ska vara hotad.

Hon pratar också om en svensk familj har fått sin lägenhet på Gran Canaria ockuperad av en man och att de nu måste betala hans el- och vattenförbrukning. Men att slänga ut den oönskade inneboenden är inte det lättaste.

ANNONS

Programmet gästas av Filip Persson som har skrivit om konflikten mellan Västra Götalandsregionen och BB-Gårda.

Dessutom i bakvagnen: Insats mot Gunilla Perssons hotellrum, sticknings-bio, Ron Swanson-satelliten och ”gammel”-skurkarna i Italien.

LÄS MER:Navalnyjs advokat knuffades ut ur bårhuset

LÄS MER:Hedrade Navalnyj – över 150 döms till fängelse

LÄS MER:Expert: Kreml tystar ner Navalnyjs död

LÄS MER:BB Gårda kan bryta mot kraven om säker vård

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS