Kritiken mot drickskultur på krogen

MMA-klubb backar om supportervisitation, flera misstänkta för brott efter E6-raset och Sofia Daléns drömmar om Göteborg.

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist pratar om att flera personer misstänks för brott efter raset på E6 i höstas.

Hon pratar också om att det blossat upp en debatt om hur mycket och när man egentligen ska dricksa när man är på krogen.

Fanny Wijk pratar om att Norge vill förvara kärnavfall nära svenska kommuner.

Hon berättar också om att en MMA-klubb i Västerås nu backar från ett kritiserat avtal som innebar att man skulle visitera supportrar på Västerås hemmamatcher.

Vi får ett helgsvep från krogredaktör Frida Rosengren, som också pratar om Göteborgsfamiljens förslag om att bygga en saluhall på Skanstorget.

Sedan ringer vi upp GP:s nya kåsör Sofia Dalén som berättar vad ett kåseri egentligen är och sina drömmar om Göteborg.

ANNONS

Dessutom: Mattis kniv på Tradera, britter varnas för tysk öl på EM och amerikan blev snusberoende – stämmer Swedish Match.

LÄS MER:Kan Kalle lära sig älska smörgåstårta?

LÄS MER:Hur soft är det att vara en softgirl?

LÄS MER:Misstänkta för raset på E6 släppta på fri fot efter husrannsakan

LÄS MER:Kampsportare ska inte visitera supportrar

LÄS MER:Västerås svar om kampsportarna: "Olyckligt"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS