Prinsessan Madeleine flyttar hem – nu säljer hon huset i Florida

Efter många år utomlands flyttar nu prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill hem till Sverige med sin familj. I augusti går flyttlasset, men innan dess ska de sälja sitt stora hus med pool och lekplats i Florida.

ANNONS
|

Nyligen meddelade hovet att prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill flyttar hem till Sverige efter många år utomlands. Flytten går i sommar med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

De två förstnämnda barnen kommer att börja i skolan till hösten i Stockholm, och prinsessan Adrienne kommer att börja i förskolan.

Prinsessan Madeleine och hennes familj kommer att flytta in i en våning i H.M. Konungens hovstall i Stockholm.

Familjen har bott i Florida, USA de senaste åren. Innan dess bodde de en tid i London, men också i Sverige. Prinsessan Madeleine har bott i USA sedan 2010, då hon åkte till New York efter ha brutit förlovningen med Jonas Bergström. Efter det har hon bott kortare perioder i Sverige.

ANNONS

Prinsessan Madeleine säljer sitt hus i Florida

När nu familjen flyttar till Sverige har de lagt ut sitt hus i Florida till försäljning. Följer man prinsessan Madeleine på Instagram har man kunnat se glimtar av deras hem genom åren.

Huset är byggt 1999 och är på 657 kvadratmeter med sju sovrum och åtta badrum.

På mäklarens hemsida kan man läsa att huset ligger på ”en av de tystaste gatorna i det mycket eftertraktade området North Pinecrest”. Det står också att det är ett ”smakfullt ombyggt tvåvåningshus” och att ”inga kostnader sparades på för att anpassa hemmet med de finaste moderna bekvämligheterna” och att taket byttes 2020.

I familjens vita hus finns också ett par vardagsrum, varav ett har extra takhöjd och en öppen spis. Det andra har utsikt mot poolen och är inrett med vita möbler och har en stor tv.

Köket är stort och går i vitt med dubbla ugnar, mycket bänkyta och med många skåp. Där finns också en frukostbar och en matplats med en platsbyggd bänk, som skymtades i prinsessans Madeleines Instagramflöde en advent för ett par år sen.

Jämte det stora vardagsrummet ligger matsalen som har gott om plats för matgäster.

I parets hem finns också ett kombinerat kontor/tv-rum och och bibliotek.

ANNONS

Nedan syns prinsessfamiljen i ett av sina vardagsrum. Till höger skymtar familjens kök.

Insynsskyddad trädgård och poolområde

En trappa upp ligger flera stora sovrum, vilka är lika ljust inredda som resten av huset. Från det som troligen är master suite leder två dubbeldörrar ut till en stor solig balkong, med utsikt över trädgården och poolområdet.

Ett av sovrummet som är ett barnrum, har fått lite färg genom ett par turkosa stolar, rosa gardiner och lådor. Där syns bland annat också en dockvagn, barnböcker, en gunghäst och en kassaapparat.

I huset finns som sagt åtta badrum, varav ett går i vitt och ljusgrått, har två handfat, mycket bänkyta och skåp, ett sminkbord, badkar och en stor dusch med hela fyra olika duschhuvuden.

För en familj som nog gärna vill leva ganska privat, finns där en stor insynsskyddad trädgård med en häck, höga träd och buskar skymmer insynen för eventuella nyfikna.

På baksidan ligger en hel del gräsmatta att springa runt på och ett poolområde med en uppvärmd saltvattenpool att doppa sig i. Vill familjen sitta ute och äta finns en stor uteplats under tak, vid den ligger ett utomhuskök med grill. Finns också en loungedel vid huset med utsikt över poolen.

Att det bor en barnfamilj på tomten syns, för i en hörna av gräsmattan ligger en lekplats med rutschbana och en studsmatta. På ena kortsidan av huset har man satt upp en basketkorg, kanske finns det en blivande baskettalang bland prinsessbarnen.

ANNONS

Senast huset såldes var i december 2019, då var priset för strax över 30 miljoner kronor. När det nu är till salu igen kostar det 80 miljoner kronor, sen tillkommer en fastighetsskatt varje månad på 74 600 kronor.

LÄS MER:Prinsessan Madeleine tog emot de kungliga granarna

LÄS MER:Prinsessan Madeleine fyller 40 år

LÄS MER:Året med kungafamiljen i bilder

LÄS MER:50 år sedan kungaparet träffades i München

ANNONS