Här sörjer Londonborna sin drottning

Drottning Elizabeth II har förts till den sista vilan. GP var på plats i London och rapporterade bland annat från Hyde Park, där människor samlades för att följa ceremonin.

ANNONS
|

På måndagsförmiddagen begravdes Storbritanniens drottning Elizabeth II och ceremonin följdes av miljontals människor runt om i världen.

Längs med Londons gator kunde man se människor som torkade sina tårar, kramade om varandra, applåderade och följde ceremonin på nära håll så väl som på landets pubar och restauranger. Flera stod på tå och barn satt på sina föräldrars axlar för att få en glimt av drottningens kista när den fördes för sista gången genom London.

Inne i Hyde Park samlades människor för att följa begravningsceremonin på stora skärmar som placerats ut.

GP var på plats och följde begravningsceremonin, bland annat i Hyde Park. Här kan du se GP-fotografen Paul Wennerholms bilder.

ANNONS

LÄS MER:Britterna hedrade sin drottning – med sina kläder

LÄS MER:Drottning Elizabeth II:s begravning

LÄS MER:Storbritannien begraver sin drottning

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS