Slagsmål på Gekås i Ullared – tre gripna

På lördagseftermiddagen bröt ett slagsmål ut mellan väktare och tre andra personer på köpcentret Gekås i Ullared. En av personerna hade stulit varor och när väktarna ingrep kom två andra personer och försökte stoppa väktarnas arbete, varpå slagsmålet utbröt. Tre personer greps för bland annat våld mot tjänsteman och främjande av flykt.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 16 på lördagseftermiddagen som polisen larmades till köpcentret Gekås i Ullared. När väktarna ingrep, efter att en person stulit varor, bröt slagsmålet ut.

– När han ska gripas så blir väktarna påhoppade för att frita den gripne, säger Jens Christensen, vakthavande befäl på polisen.

De tre gärningspersonerna greps sedan av polis misstänkta för stöld i butik, främjande av flykt, våld mot tjänsteman samt vållande till kroppsskada och fördes till polishuset i Varberg.

Slagsmålet ska ha varit i form av handgemäng.

– En av väktarna fick en skada mot ansiktet, hur allvarligt är svårt att säga, säger Jens Christensen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS