Nya bilder på nya prinsen med sina bröder

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip fick en till son för snart en vecka sedan. Nu tackar paret för alla gratulationer de fått i samband med sin nya sons födelse – bland annat med nya bilder på familjens tre små prinsar.

ANNONS
|

I fredags utökades kungafamiljen med en ny medlem när prins Carl Philip och prinsessan Sofia fick en till son. Tidigare har de sönerna prins Alexander och prins Gabriel. Familjens nya medlem vägde 3 220 gram och var 49 cm lång fick allmänheten veta efter födseln.

"Vi är så glada och tacksamma för att få välkomna vår tredje son till familjen. Den här dagen har både vi och hans två storebröder längtat efter. Nu ser vi fram emot att få lära känna vår nya familjemedlem", sa prins Carl Philip, som var med vid förlossningen, i ett pressmeddelande.

LÄS MER:Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har fått barn

Ett par dagar efter den nya prinsens födelse meddelade kung Carl Gustaf vid en konselj på kungliga slottet att den nyfödda prinsen skulle heta Julian Herbert Folke, med tilltalsnamnet Julian.

ANNONS

Han hamnade då på plats sju i tronföljden meddelades då med.

Den nya prinsen har nu fångats på bild tillsammans med sina storebröder. De nya bilderna har prinsparet lagt ut på sitt Instagramkonto där det går att läsa:

”Livet har gett mig inte bara en utan fyra vackra prinsar. Ett innerligt tack från oss för alla varma gratulationer i samband med Julians nedkomst”.

Bland alla gratulanterna på Instagram syns kända namn som Charlotte Perreli, Micael Bindefeld, Andrea Brodin, Annie Lööf, Jenny Strömstedt och Roy Fares.

LÄS MER:Hovexperten: Det är en historisk födsel

LÄS MER:Sveriges nya prins har fått sitt namn

LÄS MER:Carl Philip och prinsessan Sofia väntar barn – igen

ANNONS