Matthew Perry sålde sin våning för rekordpris

LYXHUSET: Matthew Perry från tv-klassikern ”Vänner” ägnar sig åt att köpa, renovera och sälja lyxiga bostäder i Kalifornien. Något han tjänat en hel del på, men inte alltid. Lyxvåningen i Los Angeles fick han sänka priset på ordentligt innan någon nappade.

ANNONS
|

Matthew Perry känner de flesta till som ”Chandler Bing” i den klassiska tv-serien ”Vänner”. Serien började sändas på 90-talet och blev snabbt en succé. För en kort tid sedan kunde Vänner-fans se en kort återförening mellan de gamla kompisarna.

Jämte skådespelandet har Matthew Perry köpt och renoverat hem i Kalifornien under flera år. 2017 köpte han hela våningsplan 40 i ett 42 våningar högt hus för cirka 170 miljoner kronor i Los Angeles skriver toptenrealestatedeals.com.

De två våningarna över honom ägs av Candy Spelling, som är Tori Spellings mamma, känd från en annan populär tv-serie på 90-talet nämligen ”Beverly Hills 90210”.

ANNONS

Huset i Los Angeles har inte bara lockat Perry och Spelling, även stjärnor som Paula Abdul, Elizabeth Berkley, och Rihanna ville bo i det lyxiga huset.

Matthew Perrys våning är på drygt 865 kvadratmeter och har en magisk utsikt.

LÄS MER:Matthew Perry säljer sitt strandhus

Prissänkt med 38 procent

2019 lade han ut sin lyxiga våning för hela 340 miljoner kronor, men ingen nappade. Han sänkte då till 230 miljoner kronor, men det hjälpte inte. Nu äntligen är hans bostad såld, men det blev bra mycket mindre än han önskade 2019, för priset slutade på 185 miljoner kronor – vilket är en sänkning med ungefär 38 procent.

Kanske är han glad ändå, för det ska vara det högsta priset för en våning i Los Angeles sen 2015.

Vad får köparen för det priset?

Jo, flera vardagsrum varav ett av dem har två öppna spisar. Där finns också fyra sovrum och åtta badrum, ett spelrum och en hemmabio. Där finns också gott om garderober för skor, väskor och kläder.

Äta kan man göra i de två matsalarna och njuta av det varma vädret i Los Angeles går att göra på hela fyra terrasser som bland annat har utsikt över stan.

I själva fastigheten har de fixat lite skön lyx och service åt det boende i form av en pool, ett biorum, flera yoga och pilatesstudios. För de som exempel vill ha hjälp med att fixa teaterbiljetter eller boka bord på favoritrestaurangen har de conciergeservice. De har också en vinlagringsanläggning i huset för de boende, perfekt om vinkylen hemma är full.

ANNONS

Månadsavgiften ska vara på drygt 85 000 kronor, så den nya ägaren bör ha en extra stor plånbok.

LÄS MER:Leonardo DiCaprio köpte Modern Family-stjärnans hus

LÄS MER:Dolce & Gabbana säljer sitt italienska sommarhus

LÄS MER:Johnny Depp säljer sin franska by med restaurang

LÄS MER:Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

ANNONS