Queens of the stone age kommer till Way Out West

Fyra bokningar på bara tre dagar. Way Out West fortsätter att fylla programmet till festivalen 2024 och har gjort klart med rockbandet Queens of the stoneage.

ANNONS
|

Etter Fred again, PJ Harvey och Pulp har Way Out West alltså kontrakterat ytterligare en akt för festivalen 2024. Det är Josh Homme och hans mannar i Queens of the stone age som packar kappsäcken hemma i Kalifornien och gör sig redo för att spela i Slottsskogen.

Bandet släppte tidigare i år albumet ”In Times new roman”.

Queens of the stone age har spelat i Göteborg vid ett flertal tidigare tillfällen. Bland annat på Way Out West 2014 och på Liseberg 2018.

Way Out West äger rum mellan 8 och 10 augusti 2024.

LÄS MER:PJ Harvey och Pulp kommer till Way Out West 2024

LÄS MER:Fred again första akten som är klar för Way Out West 2024

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS