PJ Harvey och Pulp kommer till Way Out West 2024

Way Out West fortsätter att fylla på sitt program för nästa års festival. Nu är det klart att britterna Pulp och PJ Harvey kommer till Slottsskogen 2024.

ANNONS
|

Direkt efter att ha presenterat Fred again som headliner adderar Way Out West ytterligare två brittiska namn.

PJ Harvey, en av festivalens mest önskade artister, återvänder till Slottsskogen för första gången sedan 2016. Hon är sedan tidigare klar för såväl norska Öya-festivalen och danska Roskilde.

Pulp och PJ Harvey turnerar 2024

Inte nog med detta. Det alltså dessutom klappat och klart att återförenade britpopbandet Pulp, med Jarvis Cocker i spetsen, spelar i Slottsskogen.

Pulp återförenades första gången 2011 och spelade även den sommaren på Way Out West. Nu börjar det om igen med premiär i på Bridlington Spa i Yorkshire, England den 26 maj.

ANNONS

Way Out West 2024 pågår i Slottsskogen mellan den 8 och 10 augusti.

LÄS MER:Fred again första akten som är klar för Way Out West 2024

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS