Britten Fred again är klar för Way Out West 2024.
Britten Fred again är klar för Way Out West 2024. Bild: Pressbild Luger

Fred again första akten som är klar för Way Out West 2024

Way Out West har öppnat kalendern för festivalen 2024.
Första artist klar för Slottsskogen är brittiske producenten, sångaren och dj:n Fred again som också blir en av festivalens headliners.

ANNONS

Fred again uppträdde på Way Out West 2022, då i Linnétältet. Nu kommer han tillbaka som ett av tre dragplåster och får uppdraget att avsluta en av de tre kvällarna på Slottsskogens största scen.

Arrangerande Luger skriver i sitt pressutskick att Fred again... ”förvandlats från en undergroundaktör till ett av de största och mest hyllade namnen inom elektronisk dansmusik. Slutsålda arenor och gigantiska spelningar på världens mest prominenta festivaler hör numera till vardagen.”

Way Out West äger rum den 8 - 10 augusti 2024.

LÄS MER:Här är artisterna som kan komma till Ullevi 2024

LÄS MER:Recension: Madonna, Tele2 arena, Stockholm, lördag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS