Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Handboll
2021-02-22

Legendaren död – drabbades av hjärtattack efter derbysegern

Den kroatiske handbollsprofilen Zlatan Saracevic, 59, har gått bort. Efter att laget han tränade vunnit en match drabbades Saracevic av en hjärtattack på vägen hem i en bil. ”Vila i frid Zlatko Saracevic, mannen med en av de mest gyllene handleder världen har skådat..”, skriver före detta förbundskaptenen Per Johansson på Twitter.
Sport
2021-02-09

Lagkamrater krockade och fick föras till sjukhus: "Mycket obehagligt”

Norrköping och Umeå möttes i Basketligan – och med sex minuter kvar att spela fick matchen avbrytas. De två Norrköpingspelarna Phil Carr och Kamau Stokes blev medvetslösa efter att ha skallat ihop och fick föras till sjukhus. – Det var mycket obehagligt. Jag känner extra mycket för de spelare som var på planen och fick se Phil ligga utslagen, säger Norrköpings tränare Mikko Riipinen till Sportbladet.
Fotboll
2021-02-09

Kaxiga piken mot Isak och Zlatan: ”Jag är värd minst 500 miljoner”

Italienska medier uppgav att Atalanta ville köpa loss Malmö FF:s Anel Ahmedhodzic för uppemot 80 miljoner kronor. Istället blev stjärnskottet kvar i Malmö – och skojar nu friskt om summan som diskuterades. – Ska jag vara ärlig är jag värd minst 500 miljoner, säger en skrattande Ahmedhodzic till Fotbollskanalen.