"Star Wars"-stjärnan avslöjar romansen

Carrie Fisher avslöjar nu sin affär med Harrison Ford under Star Wars-inspelningarna för 40 år sedan: "Det var en förälskelse", säger hon enligt CNN.

ANNONS
|

Carrie Fischer är för de flesta mest känd som Star Wars-karaktären prinsessan Leia. I skådespelerskans nya memoar "The Princess Diarist" avslöjarhon att hon hade en romans med Harrison Ford under filminspelningen av Star Wars 1977, skriver CNN.

I den klassiska filmen blir skådespelarna förälskade, men att det pågick i verkligheten är något nytt. Och i nöjesvärlden har avslöjandet slagit ner som en bomb.

Harrison Ford spelar Han Solo i filmen och under denna period var han i 30 årsåldernochgift. Han har varken bekräftat eller förnekat det hela. Men Carrie Fischer går nu ut med nyheten.

"Kunde göra vad man ville"

I Ellen DeGeneres show berättar hon om romansen och memoaren. Under romansen ska honha varit 19 år och jobbadeunder en kultur där "allt var okej".

- Ingen berättade för mig om regler, eller brist på regler. Man kunde göra vad man ville så länge man filmade klart, säger hon i programmet enligt CNN.

LÄS MER:Filmspaning: Dags att ladda för Star Wars

"En förälskelse"

Och romansen har hållits hemlig i 40 år. Ellen DeGeneres frågade Carrie Fischer om de var kära eller om förhållandet var på ett sexuellt plan:

- Det var en förälskelse. Förmodligen är kärlek något mer moget.Jag berättade annat för att distrahera så de inte kunde klura ut att det pågick.Ingen trodde att det var så. Jag vet knappt om han fattade. Jag skojar bara, det visste han.

I den senaste Star Wars-filmen "The Force Awakens" möts de återigen på vita duken. Men romansen ska ha avslutats efter att inspelningarna var klara för 40 år sedan.

ANNONS