Sebastian Samuelsson ska bli pappa

Skidskytte-VM, där Sebastian Samuelsson sköt ett stafett-guld till Sverige, är precis slut. Nu kommer den svenska stjärnan med ett nytt glädjebesked.
”Till våren blir vi föräldrar", skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Sebastian Samuelsson, 26, är en av de stora svenska skidskyttestjärnorna men VM i Nove Mesto blev inte som han hoppats till en början. Efter ett brons i den inledande mixedstafetten radade Samuelsson upp topp tio-placeringar men medaljen uteblev. Till den nästa sista dagen.

I en rafflande stafett hade Sebastian Samuelsson på det sista skyttet chans att skjuta VM-guldet till Sverige – och han gjorde det. Han sköt snabbt och felfritt och kunde defilera i mål med en svensk flagga.

Dagen efter att mästerskapet avslutats kommer Samuelsson med ett glädjebesked. På Instagram delar han en bild på en gravidmage och en bild från ett ultraljud och den tillhörande texten lyder:

ANNONS

”Till våren blir vi föräldrar”.

Han och sambon Linnea Karlsson väntar alltså tillökning, parets första barn.

LÄS MER:Samuelsson hyllas efter guldskyttet

LÄS MER:Samarbete som ska hjälpa skidskyttet att växa

LÄS MER:Svenska vilda glädjen – VM-guld i skidskyttestafetten

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS