Ryan Mallet drunknade – flickvännen i sorg

Förra veckan drunknade den förre NFL-stjärnan Ryan Mallet.
Nu delar flickvännen Madison Carter med sig av sorgen.
”Jag är så ledsen över att jag inte kunde rädda dig”, skriver hon på Facebook.

ANNONS
|

Mallet, som spelade i NFL 2011 till 2017 och bland annat agerade backup till Tom Brady i New England Patriots, försökte ta sig tillbaka till stranden från en sandbank. I stället drunknade han, bara 35 år gammal.

Efter tragedin tog Brady till Instagram för att visa sitt deltagande i sorgen.

”Vi har förlorat en fantastisk man. Tack för allt Ryan”, skrev han i en story med en bild på de två tillsammans.

Nu har hans flickvän, Madison Carter, delat ett inlägg på Facebook där hon skriver om sin partner. Och om hur han kämpade för att han skulle klara sig.

ANNONS

”Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig”

”Jag är så ledsen över att jag inte kunde rädda dig, och jag hoppas du vet hur hårt jag försökte”, skriver hon och fortsätter:

”Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar dig. Jag hoppas du vet hur älskad du var. Av mig, din fantastiska familj, dina vänner, dina lagkamrater, dina spelare och massvis av andra personer. Jag vet inte hur jag ska ta mig vidare från det här, men jag är så tacksam över att jag fick älska dig och vara älskad av dig. Du förändrade mitt liv, och jag är evigt tacksam för tiden vi fick ihop”.

Mallet spelade också i Houston Texans och Baltimore Ravens. Efter slutet på spelarkarriären och fram till sin död jobbade han som high school-tränare.

LÄS MER:Ryan Mallet död – blev 35 år

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS