Ryan Mallet död – blev 35 år

Ryan Mallet är död, meddelar NFL.
Den förre stjärnan sörjs av Tom Brady.
”Vi har förlorat en fantastisk man”, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Mallet draftades 2011 av New England Patriots i tredjerundan, där agerade han backup till quarterbacken och legendaren Tom Brady. Han spelade i laget till 2013 innan han gick vidare till Houston Texans. Han avrundade sedan NFL-karriären i Baltimore Ravens 2017.

Nu har han gått bara 35 år gammal, meddelar NFL på Twitter.

”NFL-familjen är bedrövad över nyheten om att Ryan Mallet gått bort. Våra tankar går ut till hans nära och kära”, skriver organisationen.

Dog i drunkningsolycka

Dödsfallet ska ha inträffat i Florida under tisdagen då han var inblandad i en drunkningsolycka. Enligt sheriffkontoret i Okaloosa County fastnade Mallet på en sandbank och dog när han försökte ta sig tillbaka till land.

ANNONS

Brady tar till Instagram för att uttrycka sitt deltagande i sorgen.

”Vi har förlorat en fantastisk man. Tack för allt Ryan”, skriver han i en story med en bild på de två tillsammans och fortsätter:

”Vi ber för familjen Mallett och alla deras nära och kära i kväll”.

Efter spelarkarriären blev han high school-tränare, han arbetade på White Hall High School fram till sin död.

LÄS MER:Clark Haggans är död

LÄS MER:Klassiska matchen hotad av indisk miljardliga

LÄS MER:Händelserna vi inte glömmer: Biljakten efter OJ Simpson

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS