Michael Jordans dotter Jasmines överraskande reaktion på "The Last Dance"

Snart är de sista avsnitten av den hyllade Netflix-serien "The Last Dance" släppta. Då passar huvudpersonen Michael, 57, Jordans dotter Jasmine, 27, på att berätta hur överraskad hon är över dokumentären.
– Jag älskar att se det, säger Jasmine till AP.

ANNONS
|

Netflix-serien ”The Last Dance” gör succé runt om i världen. Serie följer Michael Jordan och hans Chicago Bulls väg fram till NBA-titeln 1998.

På måndag släpps de två sista avsnitten av serien. Och inför detta släpp ger Michael Jordans dotter Jasmine Jordan sin syn på serien som gått.

– Det har verkligen varit överraskande att se för min pappa är väldigt privat. Han gillar inte att kommentera samhällsfrågor och vill inte svara på olika förfrågningar. Han gillar definitivt att göra saker på sina egna villkor och när han kan, säger Jasmine till AP.

LÄS MER: Michael Jordan tackade nej till en miljard

ANNONS

Jasmine älskar se pappa känslosam

Hon berättar också att efter varje avsnitt så finns det alltid saker att diskutera med pappa.

– Jag sms:ar honom, på riktigt, hela tiden. Det har inte varit ett avsnitt där jag inte skrivit: ”Okej, det här hände, vad tänker du om det?”. Jag var väldigt liten när det här hände, så jag tittar ur ett fans perspektiv.

I serien har Michael Jordan öppet berättat om allt från specifika situationer i karriären – både inifrån omklädningsrummet och utanför. Hans spelvanor och hans pappas död är också något som får stort utrymme i historien.

– Allt eftersom dokumentären gått har han blivit känslosam och delat perspektiv och insikter, det har varit otroligt att se. Jag älskar att se det, för det bidrar med en mänsklig sida som jag tror att folk lätt glömmer bort. Du vet, han är den här upphöjda personen, ”the GOAT” och allt som kommer med det. Men han är också människa.

LÄS MER:Jordans gamla skor såldes för jättebelopp

ANNONS