Kevin Porter Jr gripen av polis – misstänks misshandlat flickvän

Kevin Porter Jr greps på ett hotellrum i New York under måndagen. NBA-stjärnan misstänks ha misshandlat sin flickvän, det rapporterar ESPN.

ANNONS
|

Under måndagsmorgonen, amerikansk tid, larmades ryckte polisen ut på ett larm gällande misshandel på ett hotellrum i New York City.

Det rörde sig då om NBA-stjärnan Kevin Porter Jr som ska ha gripits på plats och som nu misstänks för att ha misshandlat samt tagit strupgrepp på sin flickvän.

– Vid ankomst informerades polisen om att en 26-årig kvinna hade fått ett sår på höger sida av ansiktet och hon klagade på smärta i nacken. En preliminär undersökning på plats visade att en känd person slog henne flera gånger och placerade sina händer runt hennes hals, säger en talesperson från polisen i New York, enligt ESPN.

ANNONS

Kvinnan ska ha förts till sjukhus för närmare undersökning – samtidigt har Kevin Porter Jr:s meddelat att man känner till händelsen, även om man är fåordiga i ärendet.

”Vi jobbar nu med att samla ihop information kring händelserna som involverar Kevin Porter Jr. Vi har inga fler kommentarer i nuläget”, säger klubben i ett uttalande.

Även NBA har uttalat sig, men säger, precis som Houston Rockets, att man jobbar med att samla på sig information.

LÄS MER:Fick miljonböter efter kommentaren

LÄS MER:Joe Burrow skriver monsterkontrakt – får tre miljarder

LÄS MER:Tom Brady investerar i engelsk fotbollsklubb

ANNONS