Kevin Porter Jr gripen av polis – misstänks misshandlat flickvän

Kevin Porter Jr greps på ett hotellrum i New York under måndagen. NBA-stjärnan misstänks ha misshandlat sin flickvän, det rapporterar ESPN.

ANNONS
|

Under måndagsmorgonen, amerikansk tid, larmades ryckte polisen ut på ett larm gällande misshandel på ett hotellrum i New York City.

Det rörde sig då om NBA-stjärnan Kevin Porter Jr som ska ha gripits på plats och som nu misstänks för att ha misshandlat samt tagit strupgrepp på sin flickvän.

– Vid ankomst informerades polisen om att en 26-årig kvinna hade fått ett sår på höger sida av ansiktet och hon klagade på smärta i nacken. En preliminär undersökning på plats visade att en känd person slog henne flera gånger och placerade sina händer runt hennes hals, säger en talesperson från polisen i New York, enligt ESPN.

ANNONS

Kvinnan ska ha förts till sjukhus för närmare undersökning – samtidigt har Kevin Porter Jr:s meddelat att man känner till händelsen, även om man är fåordiga i ärendet.

”Vi jobbar nu med att samla ihop information kring händelserna som involverar Kevin Porter Jr. Vi har inga fler kommentarer i nuläget”, säger klubben i ett uttalande.

Även NBA har uttalat sig, men säger, precis som Houston Rockets, att man jobbar med att samla på sig information.

LÄS MER:Fick miljonböter efter kommentaren

LÄS MER:Joe Burrow skriver monsterkontrakt – får tre miljarder

LÄS MER:Tom Brady investerar i engelsk fotbollsklubb

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS