Ilskan mot Sjögren efter svaret om Hegerberg

Den norska landslagsstjärnan, Ada Hegerberg, har vägrat att vara med i det norska landslaget och haft en öppen konflikt med svenske förbundskaptenen Martin Sjögren – en konflikt som nu blossat upp igen.
– Det här var droppen, säger hennes agent Alan Naigeon till VG.

ANNONS
|

Hon har nobbat landslaget i lite mer än två år vilket givetvis varit ett tungt avbräck för Norge som fått klara sig utan sin största stjärna.

– Beslutet är inte bara en konsekvens av årets EM, utan även baserat på mina erfarenheter i landslagen över lång tid, sa hon då.

Men Ada Hegerberg som till vardags hör hemma i franska Lyon har varit konsekvent.

Hon har inte ruckat på sin bojkott.

LÄS MER: Träningsmatch i Borås kan ha omsatt mer än 37 miljoner

Nyligen gästade den svenske förbundskaptenen för just det norska landslaget, Martin Sjögren, podcasten Lundh hos Fotbollskanalen. Då passade han på att berätta det senaste om Hegerberg och läget med bojkotten.

ANNONS

– Under den senaste kontakten som togs var det väldigt tydligt att hon inte var redo för att vara tillgänglig för landslaget igen, sa han då i podcasten.

LÄS MER: Madrid i sorg – 14-årige talangen har gått bort

Det uttalandet fick Ada Hegerbergs agent, Alan Naigeon, att gå i taket.

– Jag är förbluffad över att Martin tänker på Ada Hegerberg mer än jag tänker på Ada Hergerberg. Hon verkar vara det viktigaste i hans huvud. Jag tycker att det här var droppen, säger han till VG.

– Det skulle vara bäst om han bara höll mun. De har inte pratat sedan 2017. Jag förstår inte vad han försöker förmedla. Han tar upp detta med jämna mellanrum. Jag förstår inte hans problem.

Ada Hegerberg är just nu korsbandsskadad och rehabar för att ta sig tillbaka till fotbollsplanen igen. Enligt hennes agent är hon trött på att få frågor om sin bojkott och att Martin Sjögren fortsätter att uttala sig.

"Jag har inga kommentarer till det som skrivits i VG", skriver Martin Sjögren i ett sms till Aftonbladet.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS