Vändningen: Kristian Berndtsson blir inte ny Sävehof-tränare

Kristian Berndtsson rapporterades ta över Sävehof till nästa säsong.
Nu har affären spruckit.
– Alla pusselbitar föll inte på plats, säger Berndtsson till Sportbladet.

ANNONS
|

Förra veckan rapporterade Sportbladet att Önnereds tränare Kristian Berndtsson tar över Sävehofs damer när Jesper Östlund lämnar efter säsongen och återvänder till Hallby.

Men så blir det inte. Sportbladet rapporterar nu att affären har spruckit och Berndtsson bekräftar att det inte blir något flytt.

– Alla pusselbitar föll inte på plats. Vi var inte helt överens om vissa saker så vi avslutade i samförstånd, säger han till tidningen.

Enligt tidningen var Sävehof och Berndtsson muntligt överens men inget var påskrivet. Och det ska inte ha varit Önnered som satte stopp för flytten, trots att Berndtsson har ett år kvar på kontraktet med klubben.

ANNONS

Ser ut att bli kvar i Önnered

Kristian Berndtsson ser nu ut att blir kvar i Önnered även nästa säsong.

– Ja, det är tanken. Jag vill gärna fullfölja mitt kontrakt och jobba vidare i Önnered, säger han.

Det återstår att se vem som står vid Sävehofs bänk nästa säsong.

Linn Hansson presenterad

Sportbladet skrev även under förra veckan att Linn Hansson, vänstersexan som är fostrad i Sävehof men nu spelar i Önnered, flyttar tillbaka till Partille-klubben nästa säsong.

På torsdagen presenterades hon av Sävehof.

– Jag är glad och stolt över möjligheten att få komma tillbaka till min moderklubb. Sävehof är en fin klubb med höga ambitioner där de genom åren har byggt upp en vinnarkultur. I Sävehof hoppas jag ta ytterligare steg i min utveckling som handbollsspelare och tillsammans med laget vinna titlar, säger Hansson, som har gjort 5 A-landskamper, till klubbens hemsida.

LÄS MER:Fahrudin Melic berättar varför han spottade mot Sävehofs klack ”Kamikaze”

LÄS MER:Sävehof vinner svenska cupen – besegrade H65 Höör i finalen

LÄS MER:Uppgifter: Han tar över Sävehof

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS