Bella Gulldéns lycka – har fått barn igen

Bella Gulldén har blivit mamma igen.
Det meddelar handbollsikonen på Instagram.
”Så var vi en familj på fyra”, skriver hon.

ANNONS

Inför förra säsongen anslöt Bella Gulldén till Lugi för en roll som både spelare och utvecklingsansvarig i klubben.

Men i somras meddelade den 34-årige storstjärnan att hon inte skulle fortsätta i klubben. Dels då hon ville satsa på studier för sin framtida civila karriär, dels på grund av att hon var gravid och väntade sitt andra barn.

”Det känns väldigt roligt att prova något annat än handboll för första gången på länge. Jag kommer gå på föräldraledighet senare i höst och förhoppningsvis går det att kombinera åtminstone delar av studierna, men det får vi se”, sa hon i ett pressmeddelande på Lugis hemsida.

ANNONS

Bella Gulldén har blivit mamma – igen

Nu meddelar Bella Gulldén på Instagram att hon har blivit mamma igen.

”Så var vi en familj på fyra”, skriver hon på Instagram.

Som konstaterat är det hennes andra barn som har kommit till världen. 2019 blev hon mamma för första gången då sonen Lias föddes. Precis som efter första födseln så är planen för Gulldén att komma tillbaka till handbollsplanen igen, hennes kontrakt med Lugi sträcker sig även över nästa säsong.

”Vi får väl se när det går att komma tillbaka, det gick rätt fort senast, men osvuret är bäst”, har hon sagt till Sydsvenskan.

Anmäl dig till nyhetsbrevet Johnssons sportguide

Andreas Johnsson ger dig det du behöver för att hänga med i sportsnacket – en lättsam guide till en snårig sportvärld.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

LÄS MER:Isabelle Gulldéns besked efter gravidavslöjandet

LÄS MER:Gulldén tillbaka i landslaget – som ledare

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS