Isabelle Gulldéns besked efter gravidavslöjandet

Isabelle Gulldén, 33, var borta stora delar av säsongen på grund av skada och nu är hon gravid med sitt andra barn. Men den förra landslagsstjärnan har inga planer på att avsluta karriären.

ANNONS
|

I fredags meddelade handbollsstjärnan Bella Gulldén, 33, på Instagram att hon och maken Linus Persson väntar sitt andra barn.

Till en bild på sonen Lias med en ultraljudsbild i handen skrev hon:

”Tur han är mammas pojke för i november blir det 3 mot 1”.

Till Sportbladet ger hon nu besked om framtiden på handbollsplanen.

– Jag ska försöka ta mig tillbaka, säger Lugi-spelaren.

När Gulldén blev gravid med sonen Lias, som föddes 2019, spelade hon för Brest. Hon har tidigare berättat att graviditeten inte var populär i den franska klubben.

Hoppas kunna träna upp knät

Nu, när den Sävehof-fostrade världsstjärnan är i Lugi, hoppas hon att comebacken till planen ska gå enklare.

ANNONS

– Det kan vara lättare att komma tillbaka den här gången för när jag skulle ha Lias när jag spelade i Frankrike fick jag inte vara på träningarna för klubben när jag var gravid. De var inte supernöjda med den graviditeten, säger hon till Sportbladet.

Bella Gulldén missade stora delar av säsongen som var på grund av en knäskada. Planen var en operation men nu har man tänkt om. Gulldén hoppas istället kunna träna upp sitt skadade knä under graviditeten.

– Vi får prova och se om det går att spela när jag är tillbaka efter förlossningen. Så jag kan inte lova att jag spelar igen. Men nu har jag verkligen möjlighet att träna upp det (knät), säger hon.

Isabelle Gulldén har kontrakt med Lugi till 2025.

LÄS MER:Isabelle Gulldén gravid igen

LÄS MER:Bella Gulldén om flytten till Sverige och Lugi

LÄS MER:Gulldén tillbaka i landslaget – som ledare

ANNONS