Sven-Göran Eriksson kan leda Liverpool i välgörenhetsmatch

Innan ”Svennis” dör vill han träna Liverpool.
Snart kan hans dröm gå i uppfyllelse.
Det påstår åtminstone Glenn Hysén.

ANNONS
|

Det var kort efter att tränarikonen gick ut med att han är sjuk i obotlig cancer som han avslöjade sin livslånga dröm. Den om att någon dag leda Liverpool ut till match.

– Det kommer inte att bli av, sa han i en intervju med Sky Sports.

Men så behöver det inte bli. Sedan han yppade orden är det många som tagit dem till hjärtat, däribland supportrar till Liverpool.

De har vädjat till klubbledningen om att Sven-Göran Eriksson ska få leva ut sin dröm innan det är för sent – kanske i välgörenhetsmatchen den 25 mars, då klubbens legendarer ställs mot Ajax dito.

ANNONS

Hysén har fått ett samtal

Ikonen Robbie Fowler skriver på Twitter att han dragit i sina kontakter för att det hela ska bli verklighet – någonting Glenn Hysén verkar ha fått nys om.

– En kille som är väldigt engagerad i den här matchen ringde faktiskt till mig nyligen och frågade om ”Svennis”. Jag hoppas verkligen att det blir av, det vore fantastiskt. Om han nu är i skick för att komma dit, säger han till Sportbladet.

Huvudpersonen själv berättar att han inte fått den raka frågan än – men han är positivt inställd.

– Jag hade koll på att välgörenhetsmatchen ska spelas och jag är faktiskt inbjuden till den som åskådare. Men att jag skulle få kliva in som tränare … Nej, det har jag inte hört något om. Men om erbjudandet kommer så tackar jag självklart ja. Det är ju min dröm, säger ”Svennis” om saken i ”Good morning Britain”.

LÄS MER:Liverpool-supportrarna vill uppfylla Svennis önskan

LÄS MER:Stödet till Svennis: "Oerhört vackert"

LÄS MER:”Svennis” drabbad av cancer

ANNONS