Ed Sheeran generad av favoritlaget Ipswich Town

Ed Sheeran är en känd Ipswich Town-supporter. Efter lagets seger på tisdagen var världsstjärnan med spelarna i omklädningsrummet – och generades när laget tog ton.

ANNONS
|

Ed Sheeran, 32, är kanske den mest profilerade supportern till Championship-laget Ipswich Town och han är bland annat klubbens tröjsponsor sedan tre säsonger.

På tisdagen var världsstjärnan, under en paus från sin USA-turné, på plats på Portman Road när hemmalaget Ipswich Town tog emot Hull City. Ipswich vann matchen och toppar nu den engelska andraligan efter tio matcher.

Som vanligt firade spelarna och ledarna segern i omklädningsrummet – men den här gången var det inte helt som vanligt.

Med på firandet i omklädningsrummet var Ed Sheeran. I segerglädjen tog spelarna ton och sjöng i kör Sheerans superhit ”Perfect”. Det hela filmades och lades upp på Ipswich Towns sociala medier. Där syns Sheeran bli generad över spelarnas sång. Artisten delade även själv med sig av klipp från omklädningsrummet på sitt Instagram-konto.

ANNONS

Serverade supportrarna

Omklädningsrummet var inte det enda stället Ed Sheeran dök upp på i samband med besöket. BBC skriver att han under tisdagen var på besök på sin gamla skola i Framlingham utanför Ipswich och höll en konsert för eleverna.

Innan matchen på Portman Road syntes han även på en bar på Ipswich Towns ägor. Där serverade han gästerna under 15 minuter.

– Jag blev chockad, men förutom att det fanns säkerhetsvakter var han glad när han gick runt bakom baren och tog bilder med folk, säger en supporter till BBC.

LÄS MER:VAR-domaren utbrister ”Oh fuck” efter Liverpools bortdömda mål

LÄS MER:Ed Sheeran: Jag blev blind när jag rökte på med Snoop Dogg

LÄS MER:Recension: Ed Sheeran - ”Autumn variations”

ANNONS