Ed Sheeran: Jag blev blind när jag rökte på med Snoop Dogg

Världsartisten Ed Sheeran har många talanger. Att röka gräs är kanske inte en av dem. Nu berättar han att han förlorade synen när han rökte på med rapparen Snoop Dogg.

ANNONS
|

Det var i podcasten ”Needs a friend” som programleds av talkshowvärden Conan O’Brien som Ed Sheeran lättade på hjärtat. Han berättade att han nyligen hamnat backstage tillsammans med Snoop Dogg. Stämningen beskrev han som väldigt trevlig.

En bidragande orsak till den trevliga stämningen kan ha varit att de båda rökte gräs. Ed Sheeran försökte hänga med i Snoop Doggs tempo men det slog fel. Den världskända rapparen är känd för att vara en storrökare av marijuana.

– Vi började prata och jag kände att vi hade ett bra samtal. Då fick jag frågan om jag ville ha ett bloss. Så jag tog ett bloss och tyckte det kändes bra, sen tog jag fler och fler, säger Ed Sheeran i podden.

ANNONS

– Sen insåg jag att när jag kollade upp på honom att jag inte kunde se, säger han.

I rummet fanns också skådespelaren Russel Crowe som är väldigt god vän med Snoop Dogg.

– Jag hade varit besviken om Snoop Dogg inte hade varit hög, säger Ed Sheeran.

LÄS MER:Recension: Ed Sheeran - ”Autumn variations”

LÄS MER:Snoop Dogg hade kackerlacka som husdjur: ”Ställde fram mat”

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS