Djurgårdens sportchef i kontakt med Blåvitt om Edvardsen

IFK Göteborg har inte hört av sig. Men Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har kontaktat dem angående Victor Edvardsen, 27.
– Ingen rök utan eld, säger sportchefen till Sportbladet.

ANNONS
|

Speltid är inget Victor Edvardsen, 27, fått mycket av i Djurgården. Under vårsäsongen har anfallaren startat sex matcher och gjort fem inhopp.

Under söndagens match mot IFK Norrköping på Tele2 Arena blev Edvardsen inbytt i 72:a minuten. Matchen slutade oavgjort, 2-2.

Rykten om att Djurgårdsanfallaren är på väg bort från Stockholmslaget finns. Bland dem viskas det om att 27-åringen kan återvända ”hem” till IFK Göteborg. Enligt Edvardsen själv finns det ett intresse från Blåvitt håll.

– Det är egentligen inte optimalt att kliva härifrån till Blåvitt om jag ska tänka logiskt. Men... jag vet ju att intresset därifrån finns, säger han till Sportbladet.

ANNONS

Bosse Andersson: ”Har hört av mig”

Om IFK Göteborg verkligen är intresserad av Victor Edvardsen verkar dock inte vara helt klart. Enligt Djurgårdens sportchef Bosse Andersson har ingen från Västkusten hört av sig.

– Nej, däremot har jag hört av mig till Göteborg. Det är ingen rök utan eld, säger Bosse Andersson till Sportbladet.

På frågan om Bosse Andersson hört av sig om en eventuell utlåning av Djurgårdsanfallaren svarar sportchefen att det inte är aktuellt. Det skulle inte vara en bra lösning mellan två historiska klubbar.

– Vi är rivaler. Det är sällan du ser ett lån mellan stora klubbar i Sverige. Jag hörde inte för mig om något lån, däremot hörde jag om det fanns något intresse. Så jag är ganska uppdaterad.

LÄS MER:Victor Edvardsen om IFK Göteborg-ryktena

LÄS MER:Uppgifter: IFK Göteborg intresserade av Victor Edvardsen

ANNONS