Victor Edvardsen om IFK Göteborg-ryktena

IFK Göteborg uppges jaga Victor Edvardsen. Mot Elfsborg byttes han inför Djurgården och gjorde lagets enda mål – trots att det var nära att han inte kom till spel.
Efter matchen kommenterar han flyttryktena.
– Jag kan inte säga något rakt ut, säger anfallaren.

ANNONS
|

IFK Göteborg har den senaste veckan ryktats vara ute efter Djurgårdens Victor Edvardsen. Den Blåvitt-fostrade anfallaren har haft en trög säsongsstart i Dif men i 1–1-matchen mot Elfsborg på söndagen gjorde han lagets enda mål.

Målet betyder mycket för anfallaren, som inledde matchen på bänken.

– Jag har haft det tufft under en period och inte fått spela så mycket så det är skönt att komma in och göra mål.

Efter matchen kommenterade Edvardsen flyttryktena.

– Vi får se vad som händer. Jag kan inte säga något rakt ut. Jag vill spela så mycket som möjligt. Situationen är ju inte optimal så som den har varit, så mycket kan jag säga, men vad som händer får framtiden utvisa, säger han.

ANNONS

Har du hört något från Blåvitt?

– Ingen aning. Vi får se.

Nära att inte kunna spela

Edvardsen berättar att det var nära att han på grund av pollenproblem inte kunde åka med till Borås.

– Jag klev av träningen i torsdags och hade inte ens med mig grejer i går för att resa med hit. Jag var tvungen att åka hem efter träningen, hämta kläderna och åka ut till Arlanda själv. Nu är jag glad att jag orkade kämpa mig igenom de här minuterna och ändå bidra.

Han fortsätter:

– Jag har haft astma och pollen sen jag var yngre, men det här är första gången som det har satt sig på halsen. Då är det svårt att veta hur man ska hantera det. Jag hade svårt att andas i torsdags och klev av träningen. Då kanske man inte ska spela egentligen, men jag fick bra grejer med mig som jag har knaprat i några dagar. Det var jobbigt att spela, men det var bara att bränna på.

LÄS MER:Uppgifter: IFK Göteborg intresserade av Victor Edvardsen

LÄS MER:Sebastian Eriksson: Synd att Victor Edvardsen inte har en blåvit tröja på sig

LÄS MER:Elfsborg kryssade mot Djurgården i toppmötet

ANNONS