Veckans ämne i Sportkvarten: Därför entledigar Gais sin tränare.
Veckans ämne i Sportkvarten: Därför entledigar Gais sin tränare. Bild: Jonas Lindstedt

Därför entledigar Gais Stefan Jacobsson

Med bara två omgångar kvar av superettan entledigar Gais sin tränare Stefan Jacobsson. För laget, som har haft allt annat än en lyckosam säsong, kan dessutom ett kval vara stundande, som de i så fall ska ta sig igenom med en ny huvudtränare. Varför hamnar Gais alltid här? Det är veckans ämne i ”Sportkvarten”, med GP:s Philip Trollér och Mikael Ljungberg.

ANNONS
|

Gais har en historia av att sparka sina tränare. Tidigare har både Bosko Orovic och Benjamin Westman fått lämna sina uppdrag. Under tisdagen blev Stefan Jacobsson näste man på tur. Med bara två omgångar kvar av Superettan entledigar klubben sin tränare för resten av året.

– Min personliga åsikt är att det här är inte särskilt genomtänkt. Det är alldeles för sent. Skulle Jacobsson lämna Gais, så skulle han gjort det i somras, säger GP:s Philip Trollér.

Varför hamnar Gais alltid här? Det är veckans ämne i GP:s sportpodd ”Sportkvarten”.

LÄS MER:IFK Göteborg har bytt skepnad – hur gick det till?

LÄS MER:Hur ska Göteborg bli Sveriges bästa idrottsstad?

LÄS MER:Sportkvarten går igenom damfotbollens publikboom och framfart

Glöm inte prenumerera på Sportkvarten – nytt avsnitt varje vecka

Sportkvarten finns på Spotify, Acast och Apple Podcaster.

Prenumerera på Spotify.

Prenumerera på Acast.

Prenumerera på Apple Podcaster.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS