Björn Borg lämnade sin egen hyllningsceremoni

Björn Borg skulle hyllas i Indien men när ministern som skulle hålla i ceremonin inte dök upp i tid lämnade den svenske legendaren, det rapporterar indiska Deccan Herald.

ANNONS
|

Tennislegendaren Björn Borg skulle hyllas i Bangalore i Indien av Basavaraj Bommai, minister i den indiska delstaten Karnataka, där Bangalore ligger.

Problemet? När Basavaraj Bommai dök upp på Karnataka State Lawn Tennis Association, nästan två timmar för sent, hade Björn Borg redan lämnat, det rapporterar den engelskspråkiga indiska dagstidningen Deccan Herald.

Tidningen skriver att det inte är ovanligt att indiska celebriteter och politiker dyker upp sent, men Björn Borg var alltså inte beredd att vänta. Han skulle nämligen kolla på sonen Leo Borg, 19, som spelade match i Bengaluru Open på Karnataka State Lawn Tennis Associations.

ANNONS

Ceremonin ställdes in

Den indiska tidigare tennisstjärnan Vijay Amritraj skulle hyllas tillsammans med Borg men BBC skriver att man valde att ställa in hela ceremonin för att Amritraj ansåg att det var olämpligt att han skulle hedras utan Borg på plats.

Hyllningen flyttas i stället till senare i veckan och kommer äga rum på ministerns kontor.

BBC skriver att Björn Borg senare under en middag signerade ett fotografi till Karnataka State Lawn Tennis Associations hall of fame.

Leo Borg förlorade sin match mot taiwanesen Hsu Yu Hsiou med 6-2, 6-3.

LÄS MER:Leo Borg får vänta på DC-debuten

LÄS MER:Björn Borgs hyllning av sonen: ”Är stolt hela tiden”

LÄS MER:Lionel Messi tog Argentina till VM-semifinal – i Björn Borg-kalsonger

ANNONS