Restaurangav Caroline WidenheimRestaurangen Faye Emmy i Vasastan reas utStängde under pandemin – nu börjar ägaren bli otålig.
Restaurangav Kalle WannerskogPå Noodle Master serveras torkade nudlar med oljespillRätten har blivit en snackis på Hisingen, inte bara på grund av sitt annorlunda namn.
Restaurangav Lisa StevikMosaik konstcafé har öppnat på HisingenTvingades stänga – nu går stans bästa hummus att hitta på ny adress.
Kulturav Johan LindqvistDärför lämnar P3 Guld-galan Partille arena för StockholmProjektledaren: ”Vi ville och försökte verkligen vara kvar i Göteborg.”
Restaurangav Uteätarna Recension: GP testar Saga på AschebergsgatanUteätarna lämnas mållösa och sätter ett skyhögt betyg på nyöppnade restaurangen.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenDet är lätt att bli en slav i krogbranschen”För att locka både gäster och personal – i hög konkurrens – krävs i dag bättring.”
Krimav Elin Janvik Kardell, Valdemar LönnrothVittnesmålen från Le Pain Francais: ”Slaveri”Kedjan får personal och miljoner av staten • Platschef: "Vill inte ha en handikappad”.
Kulturav Carl Petersson MobergAllt du behöver veta om väskförbudetFår jag ha med mig väska? Och vilken typ? Här svaren på frågorna om förbudet.
Litteraturrecensionav Mikaela BlomqvistRecension: ”Om uträkning av omfång 2” av Solvej BalleHon fortsätter vakna upp till en evig 18 november i uppföljaren till hyllade romanen.
Fria ordJag är så trött på fientligheten mot hundar i SverigeÄr människorna utomlands mindre allergiska? skriver Carina Blid.