Våld i lagens namn och knarket på Andra Långgatan

Skolministerns syn på "Akelius-affären", My little Pony razzia i Ryssland och Gunilla mot Kronofogden del 2.

ANNONS

Fanny Wijk pratar om knarkförsäljningen på Andra Långgatan som enligt polisen har flyttat från gatan in på krogarna. Hur stor är omfattningen av droger på fest-gatans krogar och vad ska polisen och krögarna för att minska användandet?

Linnea Rönnqvist pratar om Roger Akelius icke-köp av Academedia aktier och politikernas reaktioner på den uteblivna affären.

Hon pratar också om att en My little pony- mässa i Ryssland blev utsatt för en razzia och stängd för den enligt ryska myndigheter främjat "icke-traditionella relationer".

Programmet gästas av GP:s reporter Eric Hilmersson som kommer och pratar om sin artikelserie "Våld i lagens namn" om kvinnor som lämnat sina män och sen fått sina liv förvandlade till en rättsprocess.

ANNONS

Dessutom i bakvagnen: Huset stod 34 centimeter fel och måste flyttas, män på isstolpe och Gunilla vs Kronofogden part 2 .

LÄS MER:De lämnade männen – då blev hela deras liv en rättsprocess

LÄS MER:Så lätt är det att väcka åtal som privatperson

LÄS MER:Drogerna flyttar in på Andra Långgatans krogar

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS