Nyhetsshowen 8 september • Gäst: Frida Rosengren om helgens krog och mat

Programledare: Kalle Berg och Linnea Rönnqvist.

ANNONS
|

Kalle Berg pratar om regeringens besked i veckan om att skatten på både drivmedel och snus kommer att sänkas. Detta har inte mötts med blida ögon av alla, exempelvis Miljöpartiet som KU-anmäler Ebba Busch som de menar vilseleder människor.

Linnea pratar om en krögare i Göteborg som döms för medhjälp till människoexploatering efter att anställt två barnflickor från Filippinerna som enligt åklagaren arbetat under ”uppenbart orimliga villkor”. Barnflickorna tvingades arbeta dygnet runt – under kameraövervakning – för några tusenlappar i månaden.

Hon pratar också om att en någon i veckan spänt upp en fiskelina över en väg på Öckerö.

Det blir såklart även fredaqsquiz och sen kommer krogredaktör Frida Rosengren och berättar om ett gäng nya restauranger vid Rosenlund, matfestival i Biskopsgården och att Liseberg öppnar nattklubb.

ANNONS

LÄS MER:Regeringen sänker skatten på drivmedel

LÄS MER:Miljöpartiet KU-anmäler Ebba Busch

LÄS MER:Krögare från Göteborg döms för medhjälp till människoexploatering

LÄS MER:Livsfarliga sprattet: Tvättlina i halshöjd tvärs över cykelbana

LÄS MER:Italienska baren Chicca Belloni öppnar på Rosenlundsgatan

LÄS MER:Liseberg öppnar nattklubben Klubb Karusell

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS