Nyhetsshowen 6 april • Fredagsquiz på en torsdag!

Programledare: Kalle Berg och Linnea Rönnqvist

ANNONS
|

Linnea Rönnqvist pratar om att FN-representanter för flera länder lämnade ett möte där Rysslands barnrättskommissionär Maria Levova-Belova höll ett tal i FN på temat “Att evakuera barn från konfliktzoner”. Anledningen är att hon anklagas för att vara ansvarig för att flera tusen ukrainska stulits från sina föräldrar och förts ut ur Ukraina till Ryssland under kriget.

Kalle Berg pratar om att Erdogan igår jämförde Sverige med Nazityskland. Och det var inte första gången han använde den referensen för att kritisera ett lands agerande – det var femte!

Och så blir det ett torsdagsquiz där Linnea Rönnqvist möter sin kollega och vän Amanda Karlsson i en rafflande uppgörelse.

ANNONS

LÄS MER:FN-diplomater vägrade lyssna på efterlyst ryska

LÄS MER:Fem gånger Erdogan drog nazistkortet

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS