Nyhetsshowen 5 oktober • Gäst: Petter Stordalen om nya hotellet.

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk.

ANNONS
|

Kalle Berg pratar om gårdagens pinsamma fadäs när Kungliga vetenskapsakademin av misstag avslöjade årets nobelpristagare i kemi flera timmar i förväg. Han pratar också om påvens syn på samkönade äktenskap som kommer diskuteras på ett tre veckor långt möte i Vatikanen.

Fanny Wijk pratar om vad det egentligen var Tobias Billström hade glömt när han försökte åka in i Ukraina för ett EU-möte. Och så berättar hon om jättehäktet som ska byggas i Göteborg.

Petter Stordalen gästar och pratar om den stora invigningen av hotell Draken ikväll och hur han ser på kritiken mot att bygga lyxhotell mitt på Järntorget.

ANNONS

Sen kommer GP:s idé- och kritikredaktör Jenny Högström och pratar om vilka som är de hetaste kandidaterna att vinna Nobelpriset i litteratur som delas ut senare idag.

LÄS MER:Nobelpristagare avslöjades av misstag

LÄS MER:Nobelskandaler genom tiderna

LÄS MER:Uppgifter: Billström missade toppmöte – glömde sitt pass

LÄS MER:Påvens förslag: Välsignelse för gaypar

LÄS MER:Recension: Jill Johnson, Draken live, torsdag

LÄS MER:Nu inviger Jill Johnson Draken Live: ”Kittlande”

LÄS MER:Vem får Nobelpriset i litteratur?

LÄS MER:Bettingbolaget: De kan vinna årets nobelpris i litteratur

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS