Nyhetsshowen 16 mars • Gäst: Lina Makboul om sin nya bok

Programledare: Kalle Berg och Fanny Wijk.

ANNONS

Fanny Wijk pratar om att matpriserna fortsätter rusa mot rekordnivåer, nu ska finansminister Elisabeth Svantesson träffa matjättarna för att reda ut om prishöjningarna är försvarbara. Kalle Berg följer upp gårdagens nyhet om att Kristdemokraternas partisekreterare Johan Ingarö avgår efter en polisanmälan om sexuella trakasserier. Nu har partiledare Ebba Busch uttalat sig om hans avgång.

Och så kommer journalisten Lina Makboul som släppt bok om tiden runt det uppmärksammade och kritiserade Uppdrag granskning-avsnittet om mediers publiceringar under metoo.

LÄS MER:Svantesson kallar till sig matjättarna

LÄS MER:Ebba Busch uttalar sig om polisanmälan mot Johan Ingerö

LÄS MER:Lina Makboul om motståndet mot UG:s metoo-program

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS