Hockeyprofiler lämnar barnen hemma – för Taylor Swift-konsert

Det är Swiftie-bonanza i huvudstaden – men med en strikt åldersgräns. Då lämnar Peter ”Foppa” Forsberg den nioåriga dottern hemma och går med en annan pappa i stället. Samtidigt blir kor i USA sjuka i fågelinfluensan och dykare i Stockholm får elsparkcyklar i huvudet.

ANNONS
|

Victor Blomdahl pratar om fågelinfluensan i USA, där det har visat sig att kor har insjuknat. Han berättar också om en dykare i Stockholm som rensar Mälaren på elsparkcyklar, men när han renade huvudstadens vatten kastade någon ytterligare en sparkcykel – rätt i huvudet på den stackars dykaren.

Michaela Karlén berättar om den något ovanliga mordutredningen i Strömstad, där en hemtjänstanställd misstänks ha dödat sin brukare men avslöjats i en film på Snapchat.

Det blir flera fina fredagsbesök i studion: Carl Moberg från GP:s kulturredaktionen berättar allt om Taylor Swift-hysterin inför helgens konserter, nyhetsreporter Alva Carlsson tävlar i veckans quiz och Nyhetsshowens egen Linnea Rönnqvist berättar om sändningen från Göteborgsvarvet på lördag.

ANNONS

Dessutom: Filmen ”Legally Blonde” blir tv-serie, Jan Emanuel har polisanmälts av Försvarsmakten, och Peter ”Foppa” Forsberg och Modos sportchef går på Taylor Swift-konsert ihop utan sina döttrar – på grund av stränga åldersgränser.

LÄS MER:Larm: Allt fler människor dör i fågelinfluensa

LÄS MER:Texasbo smittad av fågelinfluensa från mjölkko

LÄS MER:Hemtjänstanställd åtalas för mord på 94-årig kvinna

LÄS MER:Swifties, Taylurking och Swiftmas – orden att ha koll på inför Eras tour

LÄS MER:Jan Emanuel polisanmäld av Försvarsmakten

ANNONS