Brända flaggor, kränkta premiärministrar och tyska stridsvagnar. Veckan i världen har i vanlig ordning varit händelserik. Har du koll på vad som hänt?
Brända flaggor, kränkta premiärministrar och tyska stridsvagnar. Veckan i världen har i vanlig ordning varit händelserik. Har du koll på vad som hänt? Bild: Muhammad Sajjad/Nasa/Rafiq Maqbool/TT

Omvärldsquiz vecka 4: 7 frågor om veckan som gått

Natocirkusen fortsätter, det skjuts i USA, BBC vållar ilska i Indien – och vad pågår egentligen i jordens inre? Nyhetsveckan utanför Sveriges gränser har som vanligt varit intensiv. Hur bra koll har du på din omvärld? Gör GP:s roliga quiz och se om du kan svara på de kluriga frågorna om veckan som gått!

ANNONS
|

GP:s omvärldsquiz

Missa inte GP:s quiz om vad som hänt ute i världen. Varje fredag kommer ett nytt quiz där du kan testa hur bra koll du har på vad som händer i världen. Du kan alltid följa GP:s utlandsbevakning genom att följa GP Världen här på sajten.

LÄS MER:Senaste om kriget i Ukraina

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS