GP erbjuder ett flertal olika nyhetsbrev, bland andra GP Ledare, GP Mat och dryck, Kulturmejlet och GP Ekonomi.
GP erbjuder ett flertal olika nyhetsbrev, bland andra GP Ledare, GP Mat och dryck, Kulturmejlet och GP Ekonomi.

Håll dig uppdaterad med Göteborgs-Postens nyhetsbrev

GP har ett brett utbud av nyhetsbrev som hjälper dig som läsare att hålla dig uppdaterad inom just ditt intresseområde. Så här gör du för att prenumerera på nyhetsbreven.

ANNONS
|

Nu kan du som läsare ta del av ännu mer ekonomi, kultur, opinionsjournalistik och mat och dryck – smidigt paketerat i form av ett nyhetsbrev.

Varje vecka vägleder och tipsar våra journalister om de senaste nyheterna och händelserna inom respektive område. Välj de nyhetsbrev som passar dig bäst och få dem direkt i din mejlinkorg varje vecka.

– Vi har nära 40 000 läsare av vårt dagliga nyhetsbrev med morgonens viktigaste rubriker och varje helg öppnar runt 50 000 läsare GP:s chefredaktörs veckobrev. Våra ämnesinriktade nyhetsbrev är mindre präglade av senaste nytt. Istället fokuserar vi på de stunder då man som läsare har tid att förkovra sig inom ett ämne som man har ett stort intresse för, säger Sebastian Nordén, digital utvecklingsredaktör på Göteborgs-Posten.

ANNONS

Här anmäler du dig till de olika nyhetsbreven. Längst ner i denna artikel finns även en instruktion för hur du går till väga.

GP Mat och dryck med Ulf Roosvald och Frida Rosengren

Vad ska man äta och dricka – och var? Ulf Roosvald och Frida Rosengren, redaktörer på Göteborgs-Postens helgmagasin Två Dagar, guidar till recept, vin, öl och mat i stort.

Ulf Roosvald och Frida Rosengren bjuder på en perfekt start på helgen med nyhetsbrevet GP Mat och dryck.
Ulf Roosvald och Frida Rosengren bjuder på en perfekt start på helgen med nyhetsbrevet GP Mat och dryck. Bild: Sanna Tedeborg

GP Ekonomi med Ida Johansson och Alexander Piauger

Ida Johansson och Alexander Piauger, redaktörer på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion, analyserar och sammanfattar med fokus på privatekonomi och börsen – i goda tider såväl som svåra.

Ida Johansson och Alexander Piauger arbetar på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion.
Ida Johansson och Alexander Piauger arbetar på Göteborgs-Postens ekonomiredaktion. Bild: Anna Tärnhuvud

GP Ledare med Adam Cwejman

Varför pratar vi om det vi pratar om? Göteborgs-Postens politiska redaktör Adam Cwejman omvärldsbevakar och delar det som fått honom att tänka till.

Adam Cwejman är politisk redaktör på Göteborgs-Posten.
Adam Cwejman är politisk redaktör på Göteborgs-Posten. Bild: Robin Aron

Kulturmejlet med Johan Hilton

GP:s kulturchef Johan Hilton tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

GP:s kulturchef Johan Hilton.
GP:s kulturchef Johan Hilton. Bild: Maria Steen

Johnssons sportguide med Andreas Johnsson

GP-sportens Andreas Johnsson ger dig det du behöver för att hänga med i snacket – en lättsam guide till en snårig sportvärld.

Andreas Johnsson ligger bakom nyhetsbrevet Johnssons sportguide.
Andreas Johnsson ligger bakom nyhetsbrevet Johnssons sportguide.

Så gör du för att prenumerera på nyhetsbreven

Klicka här för att välja vilket nyhetsbrev du vill prenumerera på.

Är du redan prenumerant eller har du redan ett konto på gp.se? Då anmäler du dig enkelt på gp.se/nyhetsbrev.

Saknar du ett digitalt konto kan du klicka på länken ovan alternativt gå till gp.se/nyhetsbrev och följa instruktionerna för att skapa ett konto, helt utan kostnad.

ANNONS

Registrera dig med din mejladress och sedan kan du anmäla dig till de nyhetsbrev du är intresserad av. Du behöver ingen aktiv prenumeration för att anmäla dig.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS