Person påkörd av spårvagn vid Redbergsplatsen

Räddningstjänst, polis och ambulans larmades vid kvart i fyra till Redbergsplatsen efter att en man blivit påkörd av en spårvagn. Mannen har förts till sjukhus med allvarliga skador.

ANNONS
|

Vid 15.42 kom larm om en olycka där någon blivit påkörd av spårvagn vid Redbergsplatsen. Enligt polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler var det en yngre man som blev påkörd och han är allvarligt skadad. Mannen har förts till sjukhus med ambulans.

Enligt Sahlgrenska är mannens skadeläge allvarligt men stabilt.

Själva spårvagnen har tagits i beslag för teknisk undersökning och polis arbetar på platsen.

– Vi är på plats och samlar in vittnesuppgifter och genomför en undersökning. Jag kan tänka mig att det är en del vittnen på platsen i och med att det är en spårvagnshållplats, säger Hans-Jörgen Ostler.

– Någon typ av brottsrubricering lär det bli men exakt vilken det kommer bli vet jag inte i nuläget.

ANNONS

Mannen ska ha blivit påkörd när han korsade spårvagnsspåret.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS