Storstjärnan ställde in Way Out West – dök upp på karaokescen

I maj meddelade First Aid Kit att de tvingades ställa in sin sommarturné, vilket bland annat innefattade en spelning på Way Out West. Men på lördagen hördes ena halvan av systerduon ta ton på en karaokescen inne på festivalområdet.

ANNONS
|

First Aid Kit skulle ha varit en av akterna under årets upplaga av Way Out West. Men trots att duon har ställt in alla planerade konserter i sommar fick några av festivalbesökarna ändå höra en av deras stämmor på lördagskvällen.

LÄS MER:Här är de bästa akterna på Way Out West 2019

Då syntes nämligen Johanna Söderberg, den äldre av systrarna, äntra scenen inne på Sing Sings karaokebar på festivalområdet.

"Jag blev chockad"

– Helt plötsligt kliver Johanna Söderberg upp på scenen tillsammans med en kille och börjar sjunga. Jag blev chockad, delvis eftersom First Aid Kit ju ställde in sin spelning men också för att jag tycker om dem väldigt mycket, säger Patricia, en av festivalbesökarna som blev vittne till händelsen.

ANNONS

Stjärnans låtval blev Lady Gaga och Bradley Coopers ”Shallow”. Enligt Patricia tog det en stund innan folk i publiken uppmärksammade vem det faktiskt var de lyssnade på.

– Men då började folk säga till varandra: det är ju hon från First Aid Kit! Det var rätt mycket folk där inne då också, så det blev en bra show. Det var jätteroligt, och de gjorde det väldigt bra, säger Patricia.

LÄS MER:Recension, Zara Larsson, Way Out West

Ställde in på grund av medicinska omständigheter

På sitt Instagramkonto syns Johanna Söderberg glida runt inne på festivalområdet, och trotsade regnet bland annat för att se Amason spela på lördagen.

När bandet ställde in sommarturnén angav de ”oförutsedda medicinska omständigheter” som skäl.

GP har sökt Johanna Söderberg.

ANNONS