Amanda Jonegård och Sergio Rincón har fått en son.
Amanda Jonegård och Sergio Rincón har fått en son. Bild: Johan Paulin/Netflix

Paret från Love is blind har fått barn: ”Fantastisk förlossning”

Kärleken visade sig vara blind för Amanda Jonegård, 34 och Sergio Rincón, 38. Nu har ”Love is blind”-paret fått en son.
”Vi hade en fantastisk förlossning”, skriver den nyblivna mamman i ett inlägg på Instagram.

ANNONS
|

Sveriges första ”Love is blind”-bebis är född. Det berättar Amanda Jonegård nu i ett Instagraminlägg, drygt tre månader efter den dramatiska säsongsavslutningen.

”Måndagen den 6 maj välkomnade vi vår lilla pojke Ralf till världen. Alla är glada och friska och vi hade en fantastisk förlossning. Han är en så söt liten kille som har fyllt vårt liv med kärlek från första stunden”, skriver hon.

Amanda Jonegård och Sergio Rincón blev ett par i den första svenska upplagan av realityserien ”Love is blind”, som sändes i början av året. Deras kärleksresa var dock inte spikrak.

Vid ett tillfälle berättade Sergio att han ”blev avtänd” när Amanda berättade att hon utsatts för mobbing tidigare i livet, vilket väckte reaktioner från tittare.

ANNONS

Chockbesked i säsongsavslutningen

I säsongsfinalen, som var ett återföreningsavsnitt, berättade det nu gifta paret att de väntade barn. Sedan kom ytterligare ett barnbesked: Sergio var redan pappa till ett annat barn – något han själv nyligen hade fått reda på.

Nu har makarna alltså fått sitt första gemensamma barn, och skriver att de snart ska berätta mer om bebislyckan.

”Vi kommer att dela med oss av den detaljerade hela historien med tiden, då det finns så mycket att säga. Nu anpassar vi oss till vårt nya liv. Vi är så förälskade i honom”, skriver Amanda i Instagraminlägget.

Kanske dröjer det inte alltför länge innan vi får se fler äkta par och kärleksbarn från ”Love is blind: Sverige”. Nästa år är realityserien tillbaka med en ny säsong.

LÄS MER:Nu har nätdejtingen nått tv-spelen

LÄS MER:Töm-och-glöm-kvinnans tid är förbi

LÄS MER:Problemet med "Love is blind" är tjejerna som tittar på det

ANNONS