Nationalteatern till Trädgårdsföreningen 2023

Konserten på Liseberg i somras blev inte den sista. Nationalteaterns rockorkester spelar i Trädgårdsföreningen tillsammans med Wilmer X den 19 augusti 2023.

ANNONS
|

”Vi fortsätter spela rock n' roll men vi håller på att dö!”, sjunger Nationalteaterns rockorkester i sin låt från 1980.

Och visst är det fortfarande gott gry i bandet som under 2022 var ute på den turné som fått namnet “Sista chansen”. Vändan avslutades med ett ”avsked” på Stora scenen med 10 000 fans på plats. Fullsatt.

Redan då låg det ändå i luften att det nog inte var slut där. Och nu bekräftar arrangören Nöjet AB att Nationalteaterns rockorkester rullar även 2023. Det blir bland annat en konsert i Trädgårdsföreningen, tillsammans med Wilmer X, den 19 augusti.

– Det känns en bra kombination med de två banden. Och med tanke på att det var så många som inte hade möjlighet att se Nationalorkestern på Liseberg är det roligt att kunna erbjuda en ny chans, säger Björn Nohlgren på Nöjet AB.

ANNONS

Biljetterna är släppta.

LÄS MER:Recension: Nationalteaterns rockorkester, Liseberg, torsdag

LÄS MER:Fem fullsatta sommarkvällar framför Liseberg stora scen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv. För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS