Drake pausar musikkarriären – har problem med hälsan

Drake släppte ett nytt album så sent som på fredagen – nu meddelar världsstjärnan att han tar en paus från musiken ”kanske ett år eller längre”.
– Jag har haft galna magproblem i flera år, säger Drake i sitt radioprogram ”Table for one”

ANNONS
|

Under fredagen släppte den kanadensiska hiphopartisten Drake sitt åttonde studioalbum ”For all the dogs”, något han firade i ett nytt avsnitt av sin radioshow ”Table for one” på SiriusXM.

I samma episod meddelade stjärnan att han antagligen inte kommer göra mer musik på ett tag.

– Jag ska vara ärlig med er. Jag behöver fokusera på min hälsa först och främst. Jag har haft de mest galna magproblemen i flera år, säger Drake i programmet.

”Kommer låsa dörren till studion”

– Så, jag kommer låsa dörren till studion för ett litet tag. Jag vet inte ens vad ett litet tag är. Kanske ett år eller så, kanske lite längre.

ANNONS

Drakes nya platta gästas av stjärnor som SZA, J Cole och 21 Savage. Förra sommaren blev hans besök i Stockholm nyhetsstoff världen över, då han greps av polis misstänkt för att vara narkotikapåverkad under en fest på nattklubben Berns. Förundersökningen lades dock ner, enligt Expressen. Drake visade senare själv upp ett klipp där han förs mot en polisbil av svensk polis.

LÄS MER:Drake visar upp sitt möte med Zlatan Ibrahimovic

LÄS MER:Drake visar när han grips av svensk polis

LÄS MER:Recension: Drake – ”Honestly, Nevermind”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS