Världsstjärnan Drake har lagt upp en Instagram-story där han träffar Zlatan Ibrahimovic.
Världsstjärnan Drake har lagt upp en Instagram-story där han träffar Zlatan Ibrahimovic. Bild: Champagnepapi/Instagram

Drake visar upp sitt möte med Zlatan Ibrahimovic

Världsartisten Drake verkar ha en förkärlek för Sverige. Nu har han lagt upp en bild på när han möter den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

ANNONS
|

Den kanadensiska musikern började sitt 2023 med att lägga upp videoklipp från när han av allt att döma blev gripen av svensk polis i fjol. Det var i somras som Drake var på besök i Sverige för en musikvideoinspelning, och greps misstänkt för att ha rökt cannabis på en nattklubb i Stockholm. Han släpptes dock och förundersökningen lades ner. När musikvideon till ”Sticky” kom senare under sommaren kunde man bland annat se Drake bada på Sturebadet och hänga på Södra teaterns terrass.

Nu har han också träffat fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic. På en bild på Drakes Instagram-story syns hur de båda giganterna står och pratar i ett okänt rum med heltäckningsmatta, rosa fåtöljer och mysbelysning.

ANNONS

Huruvida de planerar något ihop eller bara umgås socialt är oklart. Men rapparen verkar exalterad över att ha träffat svensken, under bilden har han skrivit: ”Zlaaaaatannnnnn”.

Enligt ett inlägg som restaurangägaren Andrea Reitano lagt upp verkar det vara på hans medlemsklubb i Miami som Drake och Zlatan träffats.

Zlatan själv har i skrivande stund inte lagt upp något från mötet.

Tidigare hyllat Mats Sundin

Drake har tidigare visat en förkärlek för svenska idrottslegendarer. När han spelade i Sverige 2017 passade han på att träffa den mångåriga Toronto-hockeyspelaren Mats Sundin.

"Hjälte. Legendar. Kapten. Mats Sundin aka Lucky 13", skrev Drake då på Instagram vid en bild av sig själv och Sundin.

Drake hänger även regelbundet med de svenska modellerna och tvillingsystrarna Elizabeth och Victoria Lejonhjärta.

LÄS MER:Drake visar när han grips av svensk polis

LÄS MER:Drakes sångtexter funna i soptunna

LÄS MER:Drake och The Weeknd bojkottar Grammygalan

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS