Cornelia Jakobs klar för ”Climate live” i Göteborg

Melodifestivalvinnaren Cornelia Jakobs spelar på Kungstorget på konserten ”Climate live” den 1 september. Hon får sällskap av bland andra Petra Marklund och Maxida Märak.

ANNONS

”Climate live”-konserterna arrangeras av miljörörelsen Fridays for future och hålls i Malmö och Linköping innan det är dags att komma till Göteborg under Kulturkalaset.

– Världen hade varit en betydligt mycket bättre plats om alla hade varit lite mer som Greta och hennes kompanjoner. Greta är en av de coolaste och mest inspirerande personerna jag vet och det är en ära att få medverka på ”Climate Live”, säger Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande.

Andra artister som står på scen under konserten i Göteborg är Petra Marklund (även känd som September), Maxida Märak, Isak Danielson, Paula Jivén och Bongo Riot. Dessutom blir det dansuppträdande med kompaniet Twisted Feet och ett ”Drag performance” av Status Queer.

ANNONS

"Climate live” hålls den 1 september på Kungstorget.

LÄS MER:Här är artisterna på Göteborgs kulturkalas 2022

LÄS MER:Göteborgs filmfestival anordnar utomhusbio i Slottsskogen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS